To amerykańska klasyka, skomponowana w oparciu o oryginalną recepturę. Co wyróżnia tę propozycję? Kremowa konsystencja z wyraźnie wyczuwalnym serem Parmigiano Reggiano. Co jeszcze? Wyjątkowa kompozycja czosnku i anchois, która sprawia, że całość jest niebanalna i… idealna! Do czego? Do warzyw, do kurczaka i sałatki Cezar oczywiście.
Bez substancji konserwujących. Spróbuj! Polubisz. Roleski.
woda
olej słonecznikowy (35 %)
Cukier
ocet spirytusowy
ser tarty Parmigiano Reggiano (4,7%) (mleko, sól, podpuszczka)
żółtko jaja kurzego
czosnek (2 %)
musztarda (woda, ocet spirytusowy, gorczyca, cukier, sól, przyprawy, naturalne aromaty)
sól
skrobia modyfikowana
naturalny aromat
pieprz czarny
przeciwutleniacz: sól wapniowo-disodowa EDTA
Wartość energetyczna 1582 kJ/383 kcal
Tłuszcz 37 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 5,1 g
Węglowodany 10 g
- w tym cukry 7,8 g
Białko 2,2 g
Sól 1,7 g
serwatka, żółtko jaja kurzego, mleko, ryby