Roleski Makłowicz Menu Ostry sos meksykański papryczka chili, papryka, czarna fasola
Sos na bazie czarnej fasoli, pomidorów i papryki to podstawa dań kuchni teksańskiej inspirowanej meksykańską, określanej mianem tex-mex. Można podać go z ryżem, plackami tacos w połączeniu z podsmażoną mieloną wołowiną zmieni się w chili con carne a bez mięsa to po prostu chili sin carne.
Linia produktów premium wyprodukowana z najwyższej jakości składników według receptur opracowanych przez Roberta Makłowicza. Bez konserwantów, bez glutenu, bez zagęstników, odpowiedni dla wegan
Sos na bazie czarnej fasoli, pomidorów i papryki to podstawa dań kuchni teksańskiej inspirowanej meksykańską, określanej mianem tex-mex. Można podać go z ryżem, plackami tacos w połączeniu z podsmażoną mieloną wołowiną zmieni się w chili con carne a bez mięsa to po prostu chili sin carne.
Linia produktów premium wyprodukowana z najwyższej jakości składników według receptur opracowanych przez Roberta Makłowicza. Bez konserwantów, bez glutenu, bez zagęstników, odpowiedni dla wegan
Roleski Sp. J.
ul. Spacerowa 181a
33-113 Zgłobice
Pomidory (212 g na 100 g produktu), fasola czarna (18%), cebula, papryka (8%) , cukier, ocet jabłkowy, sól, olej rzepakowy, przyprawy (w tym chili 0,2%) zioła, naturalny aromat, czosnek, zagęszczony sok z limonki.
Wartość odżywcza na 100 g
Wartość energetyczna 444 kJ /105 kcal
Tłuszcz 1,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,2 g
Węglowodany 17 g
w tym cukry 12 g
Białko 3,4 g
Sól 1,8 g